jueves, 22 de noviembre de 2007

Us agrada el soufflé de boleros?

























Heu tastat mai una "escabetx de bossanova", uns "tangos al "ajillo", uns "clàssics a la brassa" o un "suflé de boleros"? No us espanteu. Són els peculiars plats sonors que poden escollir els clients d'un cafe teatre de Palma. Després uns xefs en forma de musics i una poetissa s'encarreguen de servir a l'escenari el menú més musical. Ni cuina japonesa, ni xinesa ni mexicana. Ara el que es porta a la capital mallorquina és tastar el nou menú musical de Sa Botiga dels Buffon's. Els clients agafen la carta, la revisen i escullen els seus plats preferits. Escriuen la proposta, la recull un cambrer i comença l'espectacle. Els xefs són aquests, la musica la posa l'artista argentina Laura Dos Santos i el violoncelista Sebastian Tesouro. No només hi ha plats musicals, també hi ha poesia a la carta. Musica i poesia unides amb una original proposta que satisfà els paladars més exquisits. Jo l'he tastat i us recomano el menú!

No hay comentarios: