jueves, 13 de agosto de 2009

Toni Bestard i Colm Meaney ja preparen "El perfecto desconocido"





El director mallorquí Toni Bestard ja està acabant de perfilar els detalls del rodatge del seu primer film titulat "El perfecto desconocido". En el rodatge que començarà a filmar-se el proper mes de gener hi participaran els actors Vicky Peña i Biel Duran entre d'altres. Això si, el protagonista serà el prestigiòs actor irlandés Colm Meaney.
Toni Bestard ja ho té gairebé tot a punt per començar a grabar la seva primera pel·lícula "El perfecto desconocido". Serà al mes de gener de l'any vinent i tindrà com a escenari diversos municipis de Mallorca com Orient, Bunyola i Sóller. El protagonista del film serà aquest actor. Colm Meaney, un dels rostres més coneguts del cinema social i de denúncia britànic i irlandès, Colm Meany. Ha participat Dick Tracy, Cafè irlandès o La Camioneta, entre d'altres i a sèries de televisió com Star Treck. Ara s'ha sumat amb il·lusió al projecte de Bestard. Anit Bestard i Meaney van ser a Palma al Centre Cultural Sa Nostra en el cicle "Cuina i cinema" on el públic va poder conversar amb tots dos. Els actors Vicky Peña, Biel Duran i Julián Villagran també participaran a la pel·lícula.

1 comentario:

Alejandro dijo...

Hola:
Te he enviado un mail a la direccion que María José recordaba de memoria (puede que no de forma correcta) para explicarte cómo le va en el Camino y sus planes inmediatos.
Saludos