lunes, 7 de octubre de 2013

Calvià, capital de l'art urbà.

Calvià es converteix aquests dies en la capital de l'art urbà. El municipi mallorquí acull la segona edició del Festival Bet Art, en què veurem els artistes creant obres al carrer. Enguany 10 artistes hi participen, tres dels quals són  mallorquins. Nosaltres hem fet una ruta per aquest laboratori d'imaginació i de propostes innovadores.  

Pots de pintura, originalitat i quilos i quilos d'imaginació. Són els ingredients bàsics del Calvià Betart i que omple aquests dies el municipi de propostes artístiques innovadores. Però hi ha molt més, els aparcaments dels centres comercials també acullen obres plenes de color, com aquesta del Carrer de Màlaga, o bé els voltants de l'edifici des Generador, al carrer de Voranova.

Un dels tres artistes mallorquins que hi participen és ell, el palmesà Llorenç Balaguer, que ha creat aquesta espectacular figura de cinc metres. Aquest dijous a les sis es farà una ruta guiada per aquests espais i els participants podran parlar amb els artistes. I també hi haurà conferències, tallers i taules rodones. El Calvià Betart dura fins dissabte, però de moment aquestes obres han arribat als carrers de Calvià per quedar-hi.

No hay comentarios: