sábado, 26 de mayo de 2007

Bye, bye, Eivissa










Dissabte 26 de maig, escric gracies al wifi de l'hotel a Eivissa. Avui agafem l'avió a les cinc de la tarda direcció Palma. Viatjarem amb Air Berlin. Abans visita final als carrers que tant coneixem ara i que fa uns mesos eren gairebé desconeguts. Dinem de tapes i anem a veure algunes tendes pel centre. Fem més fotos per recordar tres setmanes plenes d'emocions i sensacions a l'illa més blanca de totes, Eivissa. Miro les fotos que tinc guardades d'aquests dies i veig:

1. Imatges de la Setmana Medieval de Vila (que enguany arribava a la seva vuitena edició i va comptar amb 120.000 visitants). És l'esdeveniment que reuneix a més gent a les Pitiüses durant l'any.

2. Un primer plano d'un bon tall de Flaó (és el pastís típic d'Eivissa). I el seu gust és molt peculiar, l'heu de provar. Té gust d'anís i menta.

3. La visita al "Kilómetro 5" pub històric i amb molt prestigi (quasi el mateix que "El Café del mar").

4. La tenda amb les samarretes més originals. Es diu "Depende" (està a prop de la plaça del mercat de Vila) i totes les seves samarretes són obres d'art!!

5. Els locals, cafés, pubs de la zona de Vara del Rey. Allí hem viscut grans moments.

Són pinzellades dels darrers moments que estic vivint a Eivissa. Palma ens espera però sabem que tornarem aviat a aquesta terra. Alguna cosa ens ha captivat per sempre.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueno, ha sido una etapa que había que vivir... y lo hemos hecho con creces... Andrew. :) Quiero todas las fotos!! Es lo menos, teniendo en cuenta que soy protagonista en más de una de ellas. En fin, parteneur... realmente, no estuvo mal del todo. Y.. espero que haya más histórias que contar.. estoy segura que sí las habrá!

:)

Anónimo dijo...

Jordi!
Estem molt agraïts que hagueu vingut, i encara no hem assimilat que ja no esteu aquí cada matí per menjar-vos els marrons diaris d'Eivissa. (ara mus toca a naltrus...)
En sèrio, que mus heu caigut de conya, que aquí teniu un grup d'amics i el que vulgueu. Esperem que aquest sigui l'inici d'una llarga, llarga amistat..
Moltes, moltes, però moltes gràcies.
Besitos!!!!!

Jordi dijo...

Ep Jordi Julià.

Sóc Jordi Julià. xD

M'ha fet gràcia vore algú que es diu com jo en carrers on jo també tinc fotografies i molts bons records.

Una abraçada!

Jordi Julià dijo...

Amics eivissencs!! Una abraçada molt gran i ja sabeu que aquí a Palma teniu una casa. A veure si veniu i fem una festeta. Petons!!!

Anónimo dijo...

MENÚ DEL DÍA DEL CHEF JORDI JULIÀ:

Entrantes: Calamares encebollados

Primero: Callos a la parisina

Segundo: Besugo de Estocolmo

Postres: Flaó i fgreixonera

Torna, company!!!!!