viernes, 7 de marzo de 2008

Cinc minuts amb Patti Smith




L'han considerada la reina de la cultura underground, però molts diuen que és una visionària que va més enllà de qualsevol etiqueta. Avui dijous 6 de març ha arribat a Palma l'artista nord-americana Patti Smith. Expectació total avui capvespre a Palma per apropar-se a una de les icones del rock i la contracultura, la nord-americana. La poeta, cantant i també fotògrafa ha visitat avui la Fundació Pilar i Joan Miró. Aquest ha estat el lloc escollit per mostrar una trentena de les seves fotografies en blanc i negre. Ens ha dit que li encanta Palma i l'illa en general. "He arribat aquest matí i ho he trobat preciòs, interessant, emocionant i agradable. La gent està plena d'energia, d'una molt bona energia. Estic emocionada perquè tothom m'ha rebut molt bé. I aquí en aquesta Fundació on he pogut veure el treball d'aquest gran pintor que és Miró així com les seves les seves pinzellades. És divertit". És la primera vegada a Espanya que es poden veure aquestes obres. Es pot veure a l'Espai Cúbic del 6 al 16 de març de 2008. Aquest divendres i dissabte actuarà al Teatre Principal de Palma.

2 comentarios:

isaac dijo...

osti jordi, amb la patti smith, quin luxe. Ara feia dies que no em passava pel teu blog i l'únic que puc fer és constatar que tens sort de poder treballar a la secció que t'agrada

Eduard Boada dijo...

Desconeixia aquesta vessant de la Patti Smith... Pensant en els colors de Miró... un contrast interessant, on no hi deu faltar la força de la terra.

Salutacions!