És un sopar amb amics? És un curs de cuina? És un punt per a conèixer amistats? Bé, és tot això i més la proposta que us presentarem ara. Arriba un nou concepte gastronòmic a les Balears de la mà del prestigios xef premiat amb una estrella Michelin Marc Fosh. Són sopars alternatius que tenen poc a veure amb els avorrits cursos de cuina. Nosaltres hem assistit a una d'aquestes experiències. Són les vuit i mitja del vespre i aquests amics han quedat per sopar. Però aquest no és un restaurant com els altres. El xef els rep a la porta com si fossin amics seus. S'asseuen, els hi serveixen vi i els hi donen unes fitxes amb el menú del dia. És un curs de cuina diferent en el que tothom pot interrompre i preguntar al xef. I aquí es poden tastar els aliments si algú no els coneix. Avui toca cuina de la índia. De primer plat ens han preparat un kebab de mè, de segon un pollastre a l'estil Tikka Masala i de postre albercocs amb xarop. Aquesta escola de cuina alternativa ja està triomfant al nord d'Europa i ara l'equip de Marc Fosh, xef premiat amb una estrella Michelin, ho ha dut a Mallorca. Els clients creuen que aquest concepte és innovador i desmitifica la idea que cuinar és complicat i avorrit. I és que a la cuina no tot està inventat. Un brindis per als més innovadors.
lunes, 9 de febrero de 2009
La nova generació dels cursos de cuina
És un sopar amb amics? És un curs de cuina? És un punt per a conèixer amistats? Bé, és tot això i més la proposta que us presentarem ara. Arriba un nou concepte gastronòmic a les Balears de la mà del prestigios xef premiat amb una estrella Michelin Marc Fosh. Són sopars alternatius que tenen poc a veure amb els avorrits cursos de cuina. Nosaltres hem assistit a una d'aquestes experiències. Són les vuit i mitja del vespre i aquests amics han quedat per sopar. Però aquest no és un restaurant com els altres. El xef els rep a la porta com si fossin amics seus. S'asseuen, els hi serveixen vi i els hi donen unes fitxes amb el menú del dia. És un curs de cuina diferent en el que tothom pot interrompre i preguntar al xef. I aquí es poden tastar els aliments si algú no els coneix. Avui toca cuina de la índia. De primer plat ens han preparat un kebab de mè, de segon un pollastre a l'estil Tikka Masala i de postre albercocs amb xarop. Aquesta escola de cuina alternativa ja està triomfant al nord d'Europa i ara l'equip de Marc Fosh, xef premiat amb una estrella Michelin, ho ha dut a Mallorca. Els clients creuen que aquest concepte és innovador i desmitifica la idea que cuinar és complicat i avorrit. I és que a la cuina no tot està inventat. Un brindis per als més innovadors.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
2 comentarios:
M'encanta que parlis de cuina, Jordi. Molt interessant. Una abraçada des de la península.
Bon profit
Publicar un comentario